Rabo ClubSupport

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op het THHD

Ieder lid van de Rabobank kan via de Rabo ClubSupport Campagne een stem uitbrengen op drie favoriete clubs of verenigingen. Ben je lid van Rabobank Het Drentse land dan vragen we je vriendelijk een van je stemmen uit te brengen op het Toon Hermans Huis Drenthe.

De Rabobank investeert elk jaar door middel van de Rabo ClubSupport Stem Campagne een deel van de winst in lokale clubs, verenigingen en stichtingen, die waardevol zijn voor het maatschappelijk leven in de regio. Op deze wijze kunnen mooie bestedingsdoelen gerealiseerd worden. Leden van de Rabobank bepalen met elkaar waar een bijdrage naar toe gaat. Vorig jaar is er een totaal bedrag van € 14 miljoen uitgekeerd aan maatschappelijke organisaties die volledig draaien op het werk van vrijwilligers,

Stemmen kan van 4 tot 26 september 2023. Kijk in die periode op www.rabobank.nl/leden/clubsupport om je stem uit te brengen. Op 10 oktober worden de resultaten bekend gemaakt.

We hopen ook dit jaar een mooie bijdrage te ontvangen zodat we ons werk in het THHD kunnen voortzetten en lezingen over kanker kunnen organiseren. We zijn blij met elke stem.