Creatief Atelier op dinsdagmiddag

Tijdens het creatief atelier kan men zelf bepalen waarmee men bezig wil zijn. Er worden diverse materialen aangeboden die mensen de mogelijkheid geven hun creativiteit te ontdekken: mandala’s kleuren, schilderen, houtbewerken met een brandapparaat, breien en haken of kaarten borduren. Maar men kan ook zelf materiaal meenemen en tijdens de openingsuren daarmee bezig zijn. Meestal ontstaan er vanzelf onderlinge, fijne gesprekken tijdens het creatief bezig zijn.

Een aantal dames is op initiatief van een van onze gasten, een leuk haak en breiproject gestart. Zo zijn er al dekens gehaakt voor het UMCG , mutsen gehaakt en gebreid voor Fighting Cancer. 

In september 2021 gaan we weer starten met haakles op verzoek van enkele gasten. We gaan dekens en knuffels haken of breien voor Stichting Troostdekentje.

Heeft u belangstelling, neem dan telefonisch contact met ons op. En, mocht u nog wol / katoen beschikbaar hebben? Wij zijn er blij mee!

Dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur

Er zijn geen kosten verbonden aan het creatief atelier. Een kleine bijdrage voor de koffie/thee in de spaarpot is welkom.