Lees- en schrijfclub

De Lees- en schrijfclub start in april.

Beste lezers, mijn naam is Femke de Slegte en ik heb mij aangemeld om de Lees- en Schrijfgroep te gaan begeleiden. Na een gesprek met Hennie heb ik daar veel zin in gekregen! Ik heb o.a. Nederlands gestudeerd en ben werkzaam geweest als logopedist, bedrijfsjournalist, docent. De laatste jaren was ik regiodirecteur in de gehandicaptenzorg. Nu ben ik met pensioen en doe met veel plezier en passie vrijwilligerswerk.

Ik houd zelf van alles wat met taal te maken heeft. Zowel lezen als schrijven vind ik heerlijk. In de Lees- en schrijfgroep is van alles mogelijk: zelf schrijven van teksten of gedichten, een boek bespreken, een gedicht lezen en van alle kanten bekijken, een thema met elkaar kiezen en uitwerken…. Kom maar op met ideeën en suggesties! De eerste bijeenkomst is bedoeld om kennis met elkaar te maken en te kijken welke wensen en verwachtingen er leven. En natuurlijk staat er ook meteen een leuke creatieve activiteit op het programma.

Iedereen is welkom! Het is niet nodig om specifieke ervaring of een bepaalde opleiding te hebben. Plezier in lezen en schrijven staat voorop!

De bijeenkomsten zijn tot aan de zomer gepland op 3 april, 24 april en 29 mei. Op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30. Met een kopje thee of koffie erbij maken we het tot een gezellige en creatieve bijeenkomst. Graag tot ziens in de Lees- en Schrijfgroep!