VAM Ventoux Loop een groot succes, opbrengst €3.000,-

Op de VAM-berg bij Wijster vond op 21 mei de VAM Ventoux Loop en het hardloopevenement ColduVamrun plaats, georganiseerd door het Toon Hermans Huis Drenthe en Colduvamrun in Hoogeveen. De deelnemers zetten zich in om geld in te zamelen voor THHD, het centrum voor Leven met en na kanker en voor KiKa, voor onderzoek naar kanker bijkinderen.

Met meer dan honderd enthousiaste deelnemers, bestaande uit zowel ervaren hardlopers als beginnende wandelaars, was het evenement voor de tweede keer een groot succes.

Dankzij de inzet van de deelnemers en de vrijgevigheid van de sponsoren kon er een totaalbedrag van maar liefst €3.000,- worden opgehaald voor het THHD. Dit geld zal worden gebruikt voor diverse activiteiten, waardoor nog meer mensen geholpen kunnen worden.

De organisatoren van de VAM Ventoux Loop bedanken alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers voor hun steun en toewijding. Het succes van dit evenement toont aan dat de gemeenschap van Drenthe zich sterk betrokken voelt bij het welzijn van mensen die getroffen zijn door kanker.

Volgend jaar wordt het evenement gehouden op zondag 26 mei 2024. ( datum onder voorbehoud )