Opbrengst quiltdeken voor het THHD

Opbrengst quiltdeken voor het THHD

De dames van de Quiltgroepen De Weide hebben het afgelopen jaar met veel plezier samen gewerkt aan een prachtige quiltdeken. De deken werd tijdens de quilttentoonstelling begin oktober verloot onder de bezoekers. De opbrengst van € 798,- werd op 17 december tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigd aan de coördinatoren van het Toon Hermans Huis Drenthe.

De organisatie van het THHD draait volledig op vrijwilligers. onder wie gastdames, gastheren, workshop begeleiders, coaches en coördinatoren. Voor de financiële ondersteuning is dit centrum voor leven met en na kanker volledig afhankelijk van sponsoren en van particuliere giften. Dit gebaar van de quiltgroepen De Weide en de opbrengst van de verloting werden dan ook met veel waardering en dank in ontvangst genomen.

Als je met kanker te maken krijgt staat de wereld op zijn kop, en niet alleen je eigen wereld, ook die van de mensen om je heen. In het Toon Hermans Huis Drenthe kun je terecht met vragen en problemen over wat kanker met jouw leven doet of heeft gedaan. In een ongedwongen sfeer kun je je verhaal en ervaringen vertellen en delen. Je wordt gezien als mens, niet als patiënt. Vrijwilligers nemen de tijd, hebben begrip voor jouw situatie en geven troost. Ook voor naasten en nabestaanden is het Toon Hermans Huis Drenthe (THHD) een plek voor een fijn gesprek en een luisterend oor.

Je vindt het THHD in het Klooster aan de Brinkstraat in Hoogeveen en je vindt veel meer informatie op www. toonhermanshuisdrenthe.nl

———————————————–

Voor meer informatie Catrien van Haeften M 06 206 06 567