In februari ( 8 en 22 feb. ) starten wij opnieuw met de workshop ‘Als woorden tekort schieten…’

Verlies en rouwverwerking door middel van creatieve werkvormen bij leven met en na kanker

Als je geconfronteerd wordt met kanker bij jezelf of bij iemand die je dierbaar is, dan krijg je te maken met verlies en rouw. Soms is het lastig woorden te geven aan alles wat er in je omgaat. Creativiteit kan dan helpen. Door met creatieve materialen te werken, kun je zonder veel woorden naar buiten brengen wat er in je omgaat.

Bij een creatie gaat het er niet om dat het mooi moet worden. Er worden geen eisen gesteld aan datgene wat je maakt. Het gaat er om dat het creatief bezig zijn je helpt bij het verwerken van wat je meemaakt en ervaart. Zo ontstaat er ruimte in jezelf zodat je alles wat je overkomt een plek kunt geven en je het kunt verweven met jouw leven. We gebruiken hiervoor allerlei verschillende creatieve werkvormen.

De coaches Paulien Fokkes en Martine van Leeuwen hebben ervaring met deze vorm van verlies- en rouwverwerking en begeleiden de mensen in hun verwerkingsproces.

De workshop bestaat uit 7 bijeenkomsten. De  maximale groepsgrootte is 6 personen.  De kosten bedragen € 2,50 per keer voor het materiaal.

De data zijn 8 en 22 feb. 8 en 22 maart. 5 en 9 april en 3 mei. van 13.30-16.30 in het THHD. Brinkstraat 5 in Hoogeveen. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Mail naar info@thhd.nl of bel ons: 0528 820 236