Lezing Just4You

Omgaan met kanker

Je leven weer oppakken nadat je de diagnose kanker hebt gehad, gaat niet zomaar even. Sandra Vos weet uit eigen ervaring hoe moeilijk dit is. Op woensdag 22 februari a.s. houdt zij een lezing over wat kanker met je doet. De lezing start om 19.30 uur in het Toon Hermans Huis Drenthe, Brinkstraat 5 in Hoogeveen.

Als remissiecoach begeleidt Sandra mensen die kanker hebben, mensen die niet meer beter kunnen worden en mensen die kanker hebben gehad. Kanker heb je niet alleen en treft vaak ook de mensen om je heen. De ziekte bespreekbaar maken is vaak erg spannend, maar ontzettend belangrijk, ook voor je naasten.

Het Toon Hermans Huis Drenthe organiseert tal van activiteiten waaronder lezingen, zoals de lezing van Sandra Vos -Norder op 22 februari om 19.30 uur. Sandra kreeg  op 15 jarige leeftijd  lymfeklierkanker. Inmiddels is dat ruim 15 jaar geleden, maar als geen ander weet Sandra dat leven met kanker en de gevolgen daarvan moeilijk zijn. Er komt veel op je af en er veranderen veel dingen in je dagelijkse leven. Sandra heeft van haar verleden haar levenswerk gemaakt en heeft Just4You opgericht. In haar lezing vertelt zij uit eigen ervaring hoe je je leven weer op kunt pakken.

Heb jij zelf kanker (grehad) of ben je verbonden met iemand die kanker heeft  Loop je tegen problemen aan zoals; vermoeidheid, geheugenverlies, sociale problemen, angst, je niet begrepen voelen door je omgeving, op school of op de werkvloer? Sandra vertelt hoe je weer meer grip op jouw leven krijgt.

Op 22 februari kun je zo binnenlopen vanaf 19.15 uur, de lezing start om 19.30 uur. We vinden het voor de organisatie prettig als je je vooraf aanmeldt via de email ( info@thhd.nl). Maar je mag ook zonder aanmelding binnen lopen. Het Toon Hermans Huis is gevestigd in Het Klooster aan de Brinkstraat 5 in Hoogeveen, je vindt ons op de bovenste verdieping (er is een lift).