Start gespreksgroep Lotgenoten.

Op maandagmiddag 2 oktober starten we weer met de gespreksgroep Lotgenoten. Meld je aan, er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen!

De groep is bedoeld voor mensen met kanker of voor mensen die kanker hebben gehad. Onderwerpen die de deelnemers belangrijk vinden, komen aan bod. Dat kan van alles zijn, variërend van ‘hoe reageer ik op opmerkingen uit mijn omgeving’ tot ‘welke fysiotherapeut kan mij het beste helpen’.

Wanneer je kanker hebt (gehad), verandert dat je leven. Ook als je medisch gezien weer beter bent, lijkt het soms wel of je een ander mens bent geworden. Niet veel mensen snappen dat, maar mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, hebben vaak aan een half woord genoeg. Ze herkennen de problemen en kunnen elkaar tips geven over het omgaan met kanker en herstellen van kanker.

Als je met kanker te maken krijgt, staat de wereld op zijn kop en niet alleen je eigen wereld ook die van de mensen om je heen. Je leven weer op pakken na alle behandelingen, verdriet en zorgen, is een enorme uitdaging. Als het je fijn lijkt, om in een ongedwongen sfeer met anderen te praten over wat kanker voor jou betekent of heeft betekend, meld je dan aan voor de  gespreksgroep Lotgenoten. Onder de deskundige begeleiding van Joke Dijkema praten, delen en lachen we met elkaar. In een vertrouwde, huiselijke omgeving worden mooie, verdrietige momenten samen gedeeld en beleefd. De ontdekking dat je niet de enige bent, is al geruststellend en geeft moed om door te gaan.

Vind je het spannend om deel te nemen aan een gespreksgroep (dat is heel begrijpelijk) vraag dan  eerst een persoonlijk gesprek met Joke aan. Dan weet je voor jezelf of een gespreksgroep iets voor je is. Ook kun je bij Joke aangeven wat jij belangrijk vindt en wat je fijn vindt om te bespreken in de groep. Stuur een mailtje naar info@THHD.nl  om je aan te melden of om een gesprek met Joke af te spreken

Er zijn 5 bijeenkomsten van anderhalf uur op maandagmiddag, één keer per 2 weken.

Past het je nu (nog) niet of kun je overdag geen tijd vrij maken, geef dan aan dat je voor een volgende groep uitgenodigd wilt worden. We sturen je dan een bericht als we een volgende groep starten.