Lopen voor Leven met en na kanker

Het Toon Hermans Huis Drenthe organiseert voor de 3e maal de VAM Ventoux Loop op zondag 28 april. Starten kan tussen 9.00 -15.00 uur bij voorheen de kiosk Het Blinkerdje, Vamweg 5 in Wijster.

 Het Drentse Landschap heeft opnieuw drie prachtige routes uitgezet van 5 / 10 en 15 km met als extra uitdaging …. de beklimming van de VAM berg, het Dak van Drenthe!

Daarmee wordt een link gelegd met de Mont Ventoux in Frankrijk, de berg die elk jaar door duizenden fietsers en wandelaars beklommen wordt in het teken van Groot Verzet tegen Kanker. Wil je iets van het Mont Ventoux gevoel krijgen, doe dan mee met de VAM Ventoux Loop in Drenthe.

Om te blijven bestaan en ons werk te kunnen blijven doen, heeft het THHD financiële steun nodig. Daarom organiseren we deze mooie wandeltocht voor jong en oud over diverse afstanden.

Loop je mee? Top! Meld je aan op voor deelname door € 5,00 of meer per persoon te doneren en steun daarmee het THHD in Hoogeveen, het centrum voor leven met en na kanker. Elke euro komt ten goede van het Toon Hermans Huis Drenthe. Zo kun je werkelijk iets doen aan hulp bij kanker. Klik hier om je op te geven!!

Vanwege de onverharde paden is de wandeling minder goed geschikt voor kinderwagens of scootmobiels.

Er is koffie en thee te koop bij de start ( voormalige Kiosk ) Vamweg 5 Wijster en boven bij de Blinkerd ( info centrum)