Coevorden Racing haalt €1376 op voor het Toon Hermans Huis Drenthe tijdens de 7-Uursrace van Assen

Coevorden Racing, omgedoopt tot Team Hope on Wheels, heeft deelgenomen aan de uitdagende 7-Uursrace van Assen op 15 juni. Met deze estafetterace, waarbij de coureurs Mervin Bel, Pim Roeleven en Roy Tepper elkaar aflosten, hebben zij €1376 opgehaald voor het Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen.

“We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt,” zegt Kim Tepper, teamleider van Team Hope on Wheels. “Het was een geweldige ervaring om samen te racen en tegelijkertijd iets terug te doen voor de gemeenschap. Het Toon Hermans Huis Drenthe doet fantastisch werk, en we zijn blij dat we hen kunnen steunen.”

Iedereen heeft keihard gewerkt.

De racedag op 15 juni begon met zeer wisselend weer, wat voor extra spanning en uitdagingen zorgde. Ondanks alles bleef het team gefocust en vastberaden. “Iedereen heeft keihard gewerkt en we hebben het beste uit onszelf gehaald,” aldus Mervin Bel. “Het was intens, maar de sfeer was geweldig en het teamgevoel was sterk.”

Lokaal doel.

Afgelopen zaterdag, 6 juli, heeft Team Hope on Wheels de cheque ter waarde van €1376 officieel overhandigd aan het Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen. Deze donatie zal worden gebruikt om de diverse activiteiten en ondersteuning die het Toon Hermans Huis biedt, te faciliteren. “We zijn blij dat we een lokaal doel kunnen steunen dat zich zo op mensen richt” voegt Roy Tepper toe.

Het Toon Hermans Huis Drenthe biedt nazorg en ondersteuning voor mensen die leven met en na kanker. Het centrum is een laagdrempelige plek waar mensen terecht kunnen voor een luisterend oor, troost en activiteiten die gericht zijn op ontspanning en beweging.

We zijn trots

“Wij zijn er trots op dat we een veilige haven kunnen bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en steun kunnen vinden, los van de medische wereld.” aldus Joke Dijkema, coördinator externe contacten bij het Toon Hermans Huis Drenthe. “Onze organisatie draait volledig op vrijwilligers en deze bijdrage zal ons in staat stellen om onze activiteiten voor onze gasten te kunnen blijven aanbieden.  Dank je wel Team Hope on Wheels!”