Groot verzet tegen kanker = aankondiging

Fiets, loop of wandel mee tegen kanker en steun daarmee het Toon Hermans Huis Drenthe (THHD). Op 1 en 2 september 2022 beklimmen we met een groep fietsers en wandelaars uit Hoogeveen de kale top van de Mont Ventoux in Frankrijk. Deze klim is voor iedereen een persoonlijke uitdaging en tegelijk een hele bijzondere ervaring én je helpt een goed doel. Samen is het één Groot Verzet tegen Kanker.

Ga je deze uitdaging aan? Sluit je dan aan bij het THHD team door je in te schrijven viawww.grootverzettegenkanker.nl (team THHD) en stuur een mail naar MTVentoux@thhd.nl zodat wij (de organisatie in Hoogeveen) contact met je op kunnen nemen.

Training als voorbereiding

De Wielersport Vereniging De Peddelaars, Fysio- en fitness praktijk Move2be en het THHD hebben de handen ineen geslagen en zorgen samen voor een aantrekkelijk training- en coaching programma als aanloop voor 1 en 2 september. Zo bereiden we ons als team goed voor op de beklimming. Natuurlijk kun je op je eigen tempo de Mont Ventoux op gaan, maar als team ondersteunen we elkaar, moedigen we elkaar aan, trainen we samen om ons gezamenlijk doel te bereiken.

Doe je mee?

  • Inschrijven voor deelname is niet meer mogelijk. Sponseren kan altijd.

Wat doen wij voor je?

  • Wij nodigen je uit voor de trainingen, activiteiten en de kennismaking met de andere leden van het team THHD. Stuur daarvoor na je aanmelding een mail naar MTVentoux@thhd.nl.
  • Leden van De Peddelaars verzorgen gratis trainingen en workshops zodat je goed voorbereid naar Frankrijk vertrekt.
  • We zorgen naast de trainers voor een THHD begeleidingsteam (fietsenmaker, fysiotherapeuten) tijdens de trainingsperiode (vanaf medio april tot eind augustus).
  • Tijdens de week van 29 augustus – 3 september zijn er THHD team leden uit Hoogeveen in Montbrun-les-Bains om je te helpen en te adviseren.

Waar doen we het voor?

Door je te laten sponsoren, haal je geld op voor kankerbestrijding en voor het THHD. Je persoonlijke sponsoren (of zij die deze actie willen steunen zonder een deelnemer te sponoren) kunnen via de site van Groot Verzet tegen Kanker, zich aanmelden.

Van de toegezegde bijdrages krijgt het THHD 50%. Dit geld is hard nodig, we dekken er een groot deel van onze exploitatie (huisvestingskosten) mee. Met een mooie opbrengst via Groot Verzet tegen Kanker, is ons centrum voor leven met en na kanker weer voor een tijdje van haar bestaan verzekerd. Kijk gerust verder op onze site voor ons activiteitenprogramma en onze organisatie die volledig op vrijwilligers draait.

Ga je fietsend of lopend mee de Mont Ventoux op?

Super!, we zien je deelname graag tegemoet. En aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

Stuur een mail:  han@hanmanagementenadvies.nl Of bel ons:  06 27878774