Intuitieve coachingsessies

Heb jij last van piekergedachten, vind je het moeilijk je hoofd te ontspannen? Ben je veel bezig met wat andere mensen van je vinden? Of heb je last van je eigen onzekerheid?

Lees dan even verder, ik kan je misschien helpen.

Ik ben Janneke Huizeling. Ik coach mensen in verschillende vraagstukken waar ze tegenaan lopen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in het omgaan met stress, eigen belemmerende gedachten, of onzekerheid, maar ook omdat je gewoon graag een volgende stap wilt maken in je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb een opleiding afgerond in transformatief coachen. Ik wil graag het geleerde in de praktijk brengen en meters maken in de technieken die ik heb geleerd.

Ik zoek met jou de verdieping naar waar jouw vraagstuk vandaan komt. Wat zijn de onderliggende patronen, angsten, trauma’s en blokkades die jou belemmeren je mooiste leven te leven. Dit levert je inzicht op en bewustwording. Vervolgens zet ik verschillende tools in om deze blokkades weg te nemen. Zo werk ik onder andere met EFT (Emotional Freedom Technique), meditatie en ademhalingsoefeningen. We werken op alle lagen. Niet alleen mentaal, maar ook emotioneel, fysiek en spiritueel/ energetisch. Zo wordt het probleem bij de wortel aangepakt.

Je kunt maximaal 2 gesprekken voeren tegen een kleine vergoeding van 5 euro per sessie en ik vraag je om een korte referentie over jouw ervaring in deze sessie. Deze 5 euro schenk ik aan het Toon Hermans Huis. Voor mij is dit een mooie kans om meters te maken in mijn nieuwe coachingstechnieken. Voor jou een mooie kans om met een minimale investering, dichterbij je authentieke zelf te komen.

Wil je meer weten? kijk op mijn website: www.kleurvolcoaching.nl of neem contact met mij op via 06 22906566 om jouw vragen te stellen of een afspraak te maken.