Word vrijwilliger

De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor onze organisatie. Wilt u een steentje bijdragen? Het THHD kan uw hulp goed gebruiken.

Wat kunt u doen als vrijwilliger?

  • Het werk van THHD online promoten
  • Gasten ontvangen en informeren als gastvrouw/heer 
  • Ondersteuning interne organisatie

Het werk van THHD online promoten

THHD is ook online op social media aanwezig, zoals Facebook, Twitter en YouTube . U kunt online uw meningen, ervaringen en ideeën delen met anderen en met ons.

En dat niet alleen. U kunt ons ook actief online helpen THHD onder de aandacht te brengen. Hoe? Door THHD-Promotor te worden en ons nieuws en onze activiteiten te verspreiden via social media.

Zo steunt u ons werk en laat u aan uw vrienden en volgers zien dat u ondersteuning bij kanker belangrijk vindt. Uw hulp is onmisbaar om zoveel mogelijk mensen die ondersteuning te kunnen bieden die zij nodig hebben!
Dus volg, share,like en deel THHD online op Facebook. Samen bieden we ondersteuning bij kanker!

Gasten ontvangen en informeren als gastvrouw/heer

De gasten van het THHD zijn mensen met kanker en hun naasten. Als gastvrouw/heer ontvangt u gasten en zorgt u ervoor dat ze zich welkom voelen. U geeft informatie over de activiteiten die in het huis plaatsvinden. Ook voert u gesprekken met gasten over hetgeen hen bezig houdt in relatie tot kanker. Lees meer

Ondersteuning organisatie

We zijn op zoek naar vrijwilligers die onze interne organisatie willen ondersteunen op het gebied van PR & Communicatie, Fondsenwerving of de organisatie van activiteiten. Klik hier voor actuele vacatures.
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel of mail dan naar de interne coordinator:
0528 - 820 236  

Meld je aan als vrijwilliger