Kom in actie

Door het organiseren van een (fondsenwervende) actie of evenement kun je geld inzamelen voor het THHD. We zijn ontzettend blij met de acties die worden georganiseerd voor het THHD door scholen, clubs, instellingen, bedrijven en particulieren. Met de opbrengsten van deze acties kunnen we immers de nodige ondersteuning bij kanker bieden. Wil je ook een actie organiseren? Wij ondersteunen elke actie graag met promotiemateriaal vanuit het THHD. Kom in actie! Stuur een mail naar info@thhd.nl en laat weten wat je plannen zijn, dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

Inspirerende voorbeelden

  • een kunstveiling, een benefietavond, een wenskaartenactie en een smartlappenfestival
  • een bloembollenactie, een sponsorloop en een wijnactie
  • collectes van een kerk- en uitvaartdienst
  • een gala-avond ter gelegenheid van een jubileum van een serviceclub, een bedrijf of instelling
  • cadeau geld van een verjaardag, een bruiloft, of een 10-, 25- of meerjarig bestaan van een bedrijf
  • de waarde van kerstpakketten voor medewerkers en relaties.

Huis in actie

Ons inloophuis heeft het financieel zwaar. Corona trok een streep door veel acties om geld in te zamelen en toegezegde giften werden teruggedraaid. Samen met KWF Kankerbestrijding en IPSO komen wij in actie voor het Toon Hermans Huis Drenthe!

Dat het Toon Hermans Huis Drenthe moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we je hulp bij nodig! Ons inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker voor het (her)vinden van hun kracht in hun proces met kanker. Wil je ons helpen om een plek voor mensen met kanker te laten voortbestaan in Drenthe.

Via de actiepagina https://acties.kwf.nl/fundraisers/toonhermanshuisdrenthe op het platform van het KWF is het mogelijk om direct een donatie te doen. De hele opbrengst is voor het Toon Hermans Huis Drenthe en elke bijdrage is van harte welkom.