Sponsoren

Bekijk hieronder onze sponsoren.

Lees verder

De Haan Media

De Haan Media maakt doeltreffende websites en webwinkels, die goed vindbaar zijn via zoekmachines zoals Google. Niet één techniek of marketing methode zorgt ervoor dat jouw bedrijf online succesvol wordt, maar juist de combinatie van een technisch goed gebouwde website en het inzetten van de juiste online marketing strategie. Dat resulteert samen met jouw marktkennis en ervaring tot online succes.

Bezoek de website
Lees verder

de ZorgZaak

de ZorgZaak; aanpakkers in zorg & welzijn. Al meer dan 20 jaar leveren wij thuiszorg in Drenthe en de omliggende gemeenten. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Bezoek de website
Lees verder

De Gier Bloemen

Bloemenhandel de Gier is welbekend van de markt in Hoogeveen en verzorgt daarnaast de bloemen voor verschillende bedrijven. Dankzij de Gier Bloemen staan er altijd verse bloemen in het Toon Hermans Huis Drenthe! 

Bezoek de website
Lees verder

Johan Massier

Ik ben een inspirerende en resultaatgerichte coach. Met de nodige humor en het vermogen tot (zelf)relativering draag ik bij aan het realiseren van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Ik leef in het hier en nu en sta met beide benen op de grond. Ik geloof in “waar een wil is, ontstaat een weg” en “doen wat werkt”. Ook geloof ik in “de kracht van contact”, want samen bereik je meer (en beter).De kracht van mijn benadering zit in de combinatie van confronterende empathie en liefdevolle provocatie: ik houd je een scherpe spiegel voor en ik ben een duidelijk klankbord voor je. Ik help je op weg, stimuleer je ontwikkeling en versnel je groei.

Wil je meer over mij weten, lees hier dan verder.

Bezoek de website
Lees verder

Andre Weima Fotografie

Andre Weima Fotografie is een allround fotografiebedrijf met specialisatie in publiciteits- en bedrijfsfotografie. We helpen u graag op weg met het vinden van de juiste fotografie voor uzelf of uw bedrijf.

Bezoek de website
Lees verder

Huidzorg Drenthe

Hallo, mijn naam is Jiska Boer van HuidZorg Drenthe. Aangenaam kennis te maken. Het vak van huidtherapeut is een paramedisch beroep binnen de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Wanneer we het hebben over 'lekker in je vel zitten', dan gaat het veelal om psychisch welbevinden. Dat is ook een heel groot goed, maar in ons vak draait het letterlijk om je lijf, om je huid. De buitenste contactlaag met de wereld om je heen. Wij behandelen huidproblemen als lipoedeem of lymfoedeem, overbeharing, acne, striae, littekens en storende huidverkleuringen. De persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Samen met jou stellen we een behandelplan op, waarbij jij een goed gevoel hebt.

Bezoek de website
Lees verder

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een onafhankelijke assurantie tussenpersoon. Sinds 1929 is het familiebedrijf gevestigd in Hoogeveen. Het kantoor is groot genoeg om op alle gebieden deskundig te kunnen adviseren, maar klein genoeg om de klant op een persoonlijke manier van dienst te zijn. Met als doel een op en top tevreden relatie die oprecht zal zeggen: “Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel”

Bezoek de website
Lees verder

PGGM

PGGM is een cooperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. Onze missie is om mensen te helpen van het realiseren van een waardevolle toekomst.

Bezoek de website