Huis in Actie Loterij

Vanwege de coronapandemie zijn veel fondsenwervende activiteiten van het KWF en het Toon Hermans Huis Drenthe afgelast. Veel bronnen van inkomsten zijn hierdoor weggevallen. Om mensen die geraakt zijn door kanker mentaal te kunnen blijven steunen, organiseert het Toon Hermans Huis Drenthe samen met het KWF de Huis in Actie Loterij. Voor €2,50 per lot maak je kans op fantastische prijzen van een gratis overnachting in een leuke B&B tot een rondvlucht boven Hoogeveen.

Met het kopen van Huis in Actie loten steun je het Toon Hermans Huis én maak je kans op prachtige prijzen. Er zijn maar liefst 101 prijzen, waarvan de meeste belangeloos beschikbaar zijn gesteld door 46 bedrijven in en rond Hoogeveen.


Loten kopen

Loten kopen kan eenvoudig door naar https://huisinactieloterij.lotify.com/club/toon-hermans-huis-hoogeveen te gaan van het platform van het KWF. Hier vind je ook een overzicht van de prijzen die te winnen zijn. De trekking is op 17 juli. De lotnummers ontvang je per e-mail. Heb je een prijs gewonnen, dan krijg ik ook per e-mail hiervan bericht. Per verkocht lot gaat €2,00 naar het inloophuis in Hoogeveen. Elke euro draagt bij om samen te zorgen dat het Toon Hermans Huis Drenthe kan blijven bestaan. Het inloophuis maakt echt het verschil voor mensen die geraakt zijn door kanker.


Wil je meer weten over de deze bijzondere Huis in Actie Loterij, bel 0528 820 236 en vraag naar Hennie Bouwmeester.