De kookclub

Koken in het Toon Hermans Huis is een activiteit die al vanaf de opening bestaat. De bedoeling is dat men in een kleine groep bezig is met het koken, de tafel mooi dekken en daarna de maaltijd samen nuttigen. 

Wat er gegeten gaat worden, wordt door diegene die de groep leidt van tevoren bepaald. Zij zorgt er ook voor dat de benodigde boodschappen gedaan worden. Een aantal houdt zich bezig met het koken op zich, terwijl de anderen het snijwerk voor hun rekening nemen, de tafel dekken en eventueel iets moois maken ter versiering van de tafel. Aan het einde van de maaltijd wordt er samen opgeruimd.

Het uitgangspunt is te zorgen voor een gezonde driegangenmaaltijd, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele speciale wensen van de gasten, zoals vegetarisch, zoutarm e.d. 

De kosten voor deze maaltijd is 5 Euro p.p. De kookclub start om 16.30 en duurt tot uiterlijk 19.00 uur. Betty de Roo en Nelly Perdon begeleiden deze kookclub. Aanmelden kan in het Toon Hermans Huis Drenthe op een lijst op het prikbord of door een berichtje te sturen naar: info@thhd.nl

Voor data en tijd zie de AGENDA