Creatief Atelier

Tijdens het creatief atelier kan men zelf bepalen waarmee men bezig wil zijn. Er worden diverse materialen aangeboden die mensen de mogelijkheid geven hun creativiteit te ontdekken: mandala‚Äôs kleuren, schilderen, houtbewerken met een brandapparaat, breien en haken of kaarten borduren. Maar men kan ook zelf materiaal meenemen en tijdens de openingsuren daarmee bezig zijn. Meestal ontstaan er vanzelf onderlinge, fijne gesprekken tijdens het creatief bezig zijn.

Een aantal dames is op initiatief van een van onze gasten, een leuk haak en breiproject gestart. Zo zijn er al dekens gehaakt voor het UMCG. Mutsen gehaakt en gebreid voor fighting cancer. Dit is voor mensen die tijdens de chemo een muts mogen uitzoeken. Kleine knuffels voor de schatkist voor het UMCG. Deze winter starten we voor de Stichting Care Bag, dit is een tas voor de dames / heren die borstkanker hebben en met een drain naar huis gaan. Heeft u belangstelling, neem dan telefonisch contact met ons op. En, mocht u nog wol / katoen beschikbaar hebben? Wij zijn er blij mee!

Dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur

Er zijn geen kosten verbonden aan het creatief atelier. Een kleine bijdrage voor de koffie/thee in de spaarpot is welkom.