Access Bars

Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd, die door een zachte aanraking hun gemak creëren in verschillende gebieden van je leven.  Deze punten wissen alle overwegingen, emoties, gedachten en gevoelens, die je beperken waardoor er rust en ruimte ontstaat om werkelijk te ontspannen.

Mijn naam is Jannie de Jonge van der Veen, ik ben werkzaam als Access Consciousness® Bars Facilitator,  Energetic Facelift & Bodyproces Practitioner, Aromatherapeute en Schoonheidsspecialiste.

Als getrainde Access Bars® beoefenaar raak ik tijdens een Bars-sessie 32 punten op je hoofd zacht aan, terwijl je comfortabel onder een dekentje op een massagetafel hebt plaatgenomen.

Tijdens een Access Bars® sessie vertragen je hersengolven  als bij een diepgaande meditatie. De energie gaat weer stromen zodat je kan ontladen en opladen.
In het minste geval ervaar je de zachte aanrakingen van de Bars als een ontspannen hoofdmassage. In het beste geval ervaar je meer gemak en ruimte om jezelf te zijn ongeacht je omstandigheden.

Access Bars® kunnen helpen bij het oplossen van stress, drukte in hoofd, beperkende gedachten en de elektromagnetische ladingen van onze gedachten en gevoelens die je vastzetten.

Wat zijn de ervaringen van Access Bars?
☆meer rust in het hoofd
☆minder stress
☆ontspanning
☆meer energie
☆en nog veel meer

De sessies kosten € 5,00 en men mag hier twee keer gebruik van maken.